Skip links

TE AJUTĂM SĂ-ȚI SPUI POVESTEA

Identitate vizuală, logo și slogan pentru afaceri de succes

Identitatea vizuală sau mai bine spus identitatea grafică reprezintă un set de elemente vizuale specifice, valori și ambiții reflectate prin semne, culori și texte care permit identificarea afacerii. Aceste elemente cuplate cu o identitate socială capătă importanță de marketing.

Prezintă-ți afacerea cu o identitate vizuală completă

Identitate vizuala text de branding despre creativitatea modernă în afaceri de birou. Marketing și strategie pentru succes fără persoane.

Identitatea vizuală este primul element cu care potențialii clienți interacționează. Cu cât este mai simplu, mai clar, mai puternic, cu atât va fi mai ușor pentru potențialii clienți sa adopte brandul și să îl aprecieze. Prin urmare logo-ul, culorile, fonturile, sloganul, imaginile care insoțesc textul sunt elementele pe care le păstrezi în minte despre un brand, pe care îl asociezi cu un produs sau serviciu.

Este esențial ca elementele de identitate vizuală să fie relevante afacerii tale și să ajute la definirea imaginii promovate. 70% din populația globală are memorie vizuală. Încă de mici învățăm sa recunoaștem culori, simboluri și expresii faciale (imagini). Poza de pe prima pagina a ziarelor, revistelor sau a site-urilor web ocupa aproximativ 70% din suprafață. Majoritatea brandurilor iei aleg în identitate o culoare puternica sau un simbol de putere în logo, pentru a întipări în memoria vizuală a clientului asocierea cu afacerea respectivă.

Folosirea repetitivă a numelui afacerii și a simbolisticii acestuia sporește imprimarea brandului în memoria vizuală a clientului. În linii mari, ceea ce vezi "cu ochiul liber", identitatea vizuală a afacerii tale, este primul element care vorbește despre afacerea ta și cu care interacționează viitorul potențial client.

Ajută-ți afacerea să se prezinte cu o identitate vizuală, croită special pentru ea

Contactează-ne și stabilește o întâlnire cu echipa BIZ Tonic - Agenția de Marketing Digital Inteligent. Ne tratăm clienții cu deosebit interes deoarece clienții reprezintă cartea noastră de vizită.

Identitatea vizuală a unui business este principalul factor care ajută o afacere să se diferențieze de concurentă și să se poziționeze superior acesteia. Identitatea vizuală cu efect profund include logo, site web și design publicitar. Logo-ul este un element foarte important, iar specialiștii BIZ Tonic cunosc care sunt caracteristicile unui logo impecabil. Logo-ul și denumirea sunt elementele care iti vor face brand-ul popular, astfel că în procesul de design ne asigurăm că acesta transmite mesajul potrivit, adaptat publicului afacerii tale. Sloganul și tematica grafică reprezintă concepte comune care trebuie să vibreze împreună dar mai ales să transmită același mesaj. Procesul devine mai complex atunci când intervine nevoia de rebranding. Asta, din cauză că logo-ul și toată suita creativă, construite la bazele afacerii nu mai reprezintă un tablou alb care trebuie desenat, ci o pictură complexă care trebuie adaptată unor noi forme, culori și înțelesuri. Dar, nu iti face griji, ne ocupăm noi de acest aspect, pentru ca tu să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale.
BIZTonic identitate vizuala designer logo femeie lucreaza la tableta ea laptop conectat

Identitate vizuală completă

Vrei să oferi clienților companiei o experiență memorabilă? Atunci nu ai nevoie doar de un logo. Iți putem sugera și realiza tot ceea ce ai nevoie pentru brandul tău: un site web personalizat, pagini sociale, cărți de vizită în format tipărit și electronic, foi și formulare cu antet, mape de prezentare, semnături pentru email, plicuri, pixuri, agende, genți de laptop, stickere autocolante sau magnetice, textile și multe altele...

BIZ Tonic agenție de identitate vizuală, iți oferă, ulterior achiziției oricărui pachet de mai jos, consultanța necesară în alegerea serviciilor potrivite cu necesitățile afacerii pe care o reprezinți.

BIZ Tonic Identitate Vizuală Logo

Pachet care cuprinde operațiunea de design și adaptare a emblemei de prezentare a companiei, elementul sugestiv și unic cu care o afacere se identifica în fața clienților dar și in fața altor afaceri. În funcție de complexitate și niveulul de customizare solicitat de client prețul poate crește. Pachetul include formatarea dreptunghiulară și pătrată a logo-ului afacerii cu fundal transparent sau definit.

BIZ Tonic Identitate Vizuală Culori

Pachet care cuprinde definirea paletarului de culori optimizat pentru afacerea ta în funcție de logo, preferințe, alte elemente vizuale existente dar și al profilului afacerii, urmând a fi folosit în operațiunea de web design sau în construcția diferitor materiale de prezentare, promovare, ambalare, etc. Paletarul de culori optimizat se livrează în format electronic, RGB iar implementarea acestuia este opțională contra-cost.

BIZ Tonic Identitate Vizuală Grafice

Pachet creat de BIZ Tonic Bucuresti opțional pentru operațiunile de web design și pentru social media marketing. În componență intră 15 imagini cu uz liber (fără licențiere necesară) sugestive dar și optimizate conform politicilor de bună practică, care prezintă un echilibru între calitate și mărime foarte redusă. Procesul de optimizare poate fi făcut și pe pozele clientului, la cerere. Acestea se livrează în format electronic.

BIZ Tonic Identitate Vizuală Banner

Pachet care constă în construcția și poziționarea elementelor grafice în cadrul unui banner de prezentare pentru afișarea la intrarea în clădirea clientului sau pentru diferite evenimente, simpozioane, târguri, expoziții, etc. Designul conține elementele vizuale ale afacerii clientului, logo, culori, caractere specifice, motto, texte și se livrează în format electronic, RGB, tipărirea acestuia fiind un proces opțional contra-cost.

Identitatea vizuală are un rol important în cadrul oricărei afaceri. În primul rând un logo o ajută să își autentifice produsele sau serviciile. Ulterior comunica o parte din elementele de brand, construind încredere și apreciere. Pentru acest motiv afacerile trebuie să aloce timp și resurse pentru a crea, a implementa corect și a respecta o identitate vizuală de brand. Fără un concept puternic, imaginea de brand nu va putea susține creșterea rapidă a afacerii. În construcția identității vizuale există mai multe elemente importante, în afară de logo. Într-o lista completă acestea ar fi:

Identitate vizuala vedere de sus a unui tânăr designer grafic care lucrează pe un computer desktop și folosește câteva mostre de culoare, vedere de sus.
  • Logo - Simbolul afacerii pe care o reprezinți și cu care se va identifica afacerea
  • Elemente Grafice - Iconite derivate în armonie cu culorile logo-ului
  • Fonturi - Un pachet de caractere folosit în toate materialele create
  • Culori - Un set de culori definit și folosit cu precădere în crearea elementelor
  • Layout-uri - Un model de afișare folosit unitar pentru consolidarea brandului
  • Poze - Un pachet grafic care subliniază și detaliază linia afacerii

Urmează să lansezi o afacere sau ai deja o afacere pentru care nu ai un logo profesional și reprezentativ? Identitatea vizuala a afacerii tale nu corespunde tendințelor actuale sau este învechită? Cauți sa faci un rebranding cu noi elemente vizuale care sa fie ușor de recunoscut și reținut? Avem soluția pentru cele mai exigente proiecte, cantități uriașe de creativitate și cel mai important, suntem disponibili. Ca timp și costuri.

Noi te putem ajuta cu servicii identitate vizuală, scrie-ne despre afacerea ta

    Citește despre importanța serviciilor de identitate vizuală și află despre cele mai importante tendințe din piață, despre povești de succes și despre cum alții au avut curajul de face primul pas spre tonificarea afacerii lor alături de Agenția de Marketing Digital BIZ Tonic!

    Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate