Skip links

Folosește sursele de trafic organic

Obtine pozitii in topul rezultatelor Google cu servicii optimizare SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de imbunătățire a vizibilității siteurilor web sau a paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motoare de căutare precum Google, Bing, Yahoo, Brave.

Folosind servicii optimizare SEO îți poziționezi website-ul în topul rezultatelor Google

caractere SEO si descriere Search Engine Optimization servicii optimizare SEO pe fundal negru, mana cu deget care apasă pe litera O

SEO se concentrează în primul rând pe îmbunătățirea clasamentului unui site în motoarele de căutare. Cu cât site-ul afacerii tale apare mai sus în topul rezultatelor căutării, cu atâta este mai mare posibilitatea ca acesta sa obțină vizite generatoare de trafic și conversii. Un pachet de servicii optimizare SEO integral înseamnă un site actualizat cu cele mai bune practici și tehnologii pentru a respecta criteriile de selecție al algoritmilor motoarelor de căutare.

Achiziția de servicii optimizare SEO este un pas important în procesul de web design site. Sunt multi factori de luat în seamă atunci când decizi să apelezi la serviciul de optimizare SEO. Dacă ar fi să calculăm avantajele acestui proces, atunci următoarele statistici sunt clar în avantajul procedurilor care trebuiesc urmate:

 • Peste 90% din experiențele online ale utilizatorilor încep cu motoarele de căutare
 • Peste 85% dintre utilizatorii de telefoane mobile folosesc motoarele de căutare cel puțin o data pe zi
 • Peste 80% dintre utilizatori fac investigații online înainte de a face achiziții
 • 75% dintre cei care caută în motoarele de Căutare nu trec mai departe de prima pagina de rezultate
 • Peste 70% din căutările din mediul online sunt realizate cu ajutorul motorului de căutare Google
 • 40% dintre utilizatori părăsesc o pagina web care se încarcă în mai mult de 3 secunde
BIZTonic barbat imbracat elegant explicand proiectul optimizare SEO colegilor sala de conferinta

Obține un preț corect pentru servicii optimizare SEO

Aceasta este una dintre cele mai mari provocări pentru clienții interesați să obțină informații despre prețul serviciilor optimizare SEO. Sunt folosite diferite sintagme de căutare pe care clienții o efectuează atunci când sunt interesați să afle ce preț ar trebui să plătească pentru o campanie de optimizare SEO. Obține acum un raport SEO de bază total GRATUIT, pentru site-ul afacerii tale. Prețul poate să difere foarte mult în funcție de obiective și de nivelul de optimizare actual al site-ului tău. Sunt 10 pași importanți de parcurs, de durată, dar care conduc la rezultate optime.

MODELE DE STRATEGII SI PRETURI ORIENTATIVE​

Integrarea de servicii optimizare SEO în site reprezintă o activitate complexă, care poate însemna succesul sau călcâiul lui Ahile în cazul unei afaceri cu expunere online.

BIZ Tonic Optimizare SEO Audit

Proces optimizare SEO de analiză a site-ului și a punctelor sensibile care ar trebui corectate pentru respectarea politicilor SEO actuale. În funcție de complexitatea structurii siteului prețul poate creste.

BIZ Tonic Optimizare SEO Smart

Proces optimizare SEO bazat pe optimizarea cuvintelor cheie în cadrul site-ului. În funcție de concurenta pe respectivele cuvinte cheie, prețul poate creste pe măsura necesităților de marketing ale clientului.

BIZ Tonic Optimizare SEO Proiect

Proces optimizare SEO concentrat pe o anumită procedură SEO pentru o pagină de tip landing. În funcție de complexitatea procedurii prețul poate creste pe măsura necesităților de optimizare ale siteului.

BIZ Tonic Optimizare SEO Lunar

Proces optimizare SEO ce integrează toate acitivtile necesare pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. În funcție de complexitatea proiectului prețul poate creste pentru anumite servicii solicitate.

BIZTonic optimizare seo servicii complete birou lampa laptop notite bol colorat

În cât timp se văd rezultatele optimizării SEO​ site

Aceasta este probabil cea mai frecventă întrebare atunci când un client este interesat de servicii optimizare SEO Bucuresti. Răspunsul nu este unul simplu, iar rezultatul este influențat de o serie de factori. În urma cu câțiva ani procesul era mult mai simplu, iar optimizarea consta în câteva "cuvinte cheie de aur" care aduceau volume mari de trafic pe site-uri, concurenta fiind mică. În prezent tehnicile SEO sunt asociate cu căutările ce folosesc un limbaj natural, prin expresiile long-tail. Această susținere provine din faptul că din ce în ce mai multi oameni folosesc aplicații mobile, precum Siri sau Google Now pentru a activa căutările vocale. Iar trend-ul este asemănător și în căutările text, în care utilizatorii folosesc expresii cât mai complete pentru a putea rafina din start răspunsurile rezultate. Creșterea site-ului afacerii tale în topul rezultatelor este influențată de o serie de factori printre care se află vechimea site-ului supus optimizării SEO, nivelul optimizării on-page și calitatea paginii, funcționarea site-ului, nivelul de conținut al site-ului dar și nivelul de legături făcute de alte site-uri către pagina ta de destinație. Așadar oricare ar fi nivelul site-ului înainte de a începe optimizarea SEO, trebuie să ții cont că este nevoie de timp, iar rezultatele încep sa se vadă după primele 2 pană la 6 luni, timp în care se implementează toate practicile SEO stabilite în faza de analiză.

Recomandăm că procesul de optimizare să fie început încă de la momentul în care demarezi un site în construcție. Procedurile de SEO marketing trebuiesc inserate treptat iar această activitate este mai eficientă din punct de vedere financiar dacă este contractată simultan cu procesul de web design. BIZ Tonic este de asemenea o agenție de optimizare SEO, care oferă servicii de SEO în marketingul digital. Apelează cu încredere la o firmă SEO București cu experiență dar mai ales cu rezultate excepționale în optimizare site București și marketing online.

Optimizarea SEO site pentru motoarele de căutare este o artă. Arta dezvoltării pe Internet. Iar noi, o facem în 10 pași importanți.

În urma unei ședințe de analiză, specialiștii BIZ Tonic - firma SEO marketing, te vor ajuta sa definești o listă clară de obiective pe termen scurt, mediu și lung, obținând astfel ingredientele ideale pentru crearea celui mai potrivit mix de servicii optimizare site, potrivit pe deplin necesităților de dezvoltare ale afacerii pe care o reprezinți.

Analiza completă a site-ului afacerii tale ne va ajuta să înțelegem plusurile și minusurile site-ului tău, proces care va evidenția eventualele erori de conținut și tehnice ce necesita remediere sau îmbunătățire. Ulterior, cu ajutorul celor mai performante softuri de marketing disponibile, identificam și prioritizam acțiunile de optimizare a elementelor din site-ul afacerii tale.
Analiza competitiva este cea mai eficienta modalitate prin care serviciile SEO pot fi adaptate corespunzător pentru a surclasa și combate strategiile competitorilor tai. Rezultatul analizei ne va ajuta sa construim un raport, completat de un plan de acțiune. Astfel vei sti exact care sunt punctele slabe și ceea ce este de făcut pentru a avansa în topul rezultatelor motoarelor de căutare.
Alegeri cuvintelor cheie este un pas esențial, în procesul de optimizare SEO. O eroare în aceasta etapa poate duce la rezultate finale slabe sau chiar irelevante pentru afacerea ta. Vor fi alese doar cuvintele cheie care au un număr de căutări pozitiv și care ne oferă un trafic relevant. Pentru unele cuvinte cheie căutările sunt foarte numeroase ceea ce va implica costuri ridicate, altfel nereușind sa atingem pozițiile dorite.
În baza analizei cuvintelor cheie, întocmim o listă de expresii cheie reprezentate de cuvinte cheie grupate intuitiv, cu ponderea cea mai mare de cuvinte cheie cu potențial ridicat în direcționarea traficului relevant. Expresiile de căutare ne vor ajuta să maximizăm potențialul creșterii site-ului tău folosindu-ne de paginile existente și de asemenea vor avea un impact ulterior folosite alături de tehnica de scriere de conținut (copy-writing).

Având toți pașii anteriori completați, putem trece la integrarea modificărilor necesare procesului de optimizare SEO. Folosind informațiile strânse specialiștii BIZ Tonic, agenție optimizare SEO, vor optimiza conținutul fiecărei pagini importante a site-ului. Astfel unele texte vor trebui rescrise, îmbunătățite sau chiar eliminate pentru a spori relevanța fiecărei pagini importante conform practicilor SEO și a nevoilor afacerii pe care o reprezinți.

Folosind cele mai performante programe program software și a altor instrumente de lucru specifice cu precizie dovedita vom începe monitorizarea performantelor analizând datele rezultate în urma optimizării conținutului. Datele rezultate ne vor ajuta sa măsurăm performantele site-ului afacerii tale cât și sa identificam noi direcții de dezvoltare a proiectului și de îmbunătățire a surselor de trafic.
Analizând datele metrice furnizate de Google Analytics, indicatoare ale performantei site-ului, ajustăm constant strategiile care generează cele mai bune rezultate, relevante pentru obiectivul afacerii tale. Astfel dezvoltăm constant rezultatele optimizării SEO si prin studierea continuă a datelor implementăm modificările necesare pentru transformarea a tot mai multi vizitatori în potențiali clienți pentru produsele sau serviciile afacerii tale.
Scrierea de conținut sau copy-writing-ul reprezintă o componentă importantă a serviciilor SEO, fiind binecunoscută "setea" motoarelor de căutare pentru conținut proaspăt și relevant. Spcialistii BIZ Tonic se ocupă de realizarea de conținut unic atât pentru atragerea de noi vizitatori și posibili clienți cât și pentru a satisface cerintele motoarelor de căutare pentru informații relevante și actuale.
Specialiștii BIZ Tonic monitorizează periodic performantele site-ului tău, oferind un raport lunar care cuprinde atât rezultatele serviciilor de optimizare SEO prestate cât și activitatea desfășurată pentru obținerea acestor rezultate. În urma raportării, urmărim sa primim feedback-ul tău pentru a putea distribui optim acțiunile SEO către sursele relevante de trafic relevant pentru site-ul afacerii tale.

Servicii complete de Optimizare SEO

schema optimizare SEO, mana cu pix scrie website, seo, keyword, link, media, rank, page, content
Procesul de optimizare SEO site este completat de alte servicii din zona de Scriere de Conținut (copy-writing), Native Advertising, Link Building si Scriere Advertoriale. Din postura de client este destul de complicat sa faci o alegere rapidă și mai ales potrivită, care sa corespundă cu nevoile site-ului afacerii tale. Noi, profesioniștii BIZ Tonic iti vom explica procedurile necesare pentru proiectul tău, dar în același timp, iti recomandăm sa faci primul pas, cu un serviciu BIZ Tonic audit GRATUIT. Majoritatea companiilor care oferă servicii SEO prezintă un audit de bază, automat plătit, care nu este foarte relevant pe cazuri particulare. Noi oferim acest serviciu de baza GRATUIT pe când serviciul nostru plătit include date culese manual și procese de optimizare gândite cazual pe profilul clientului. Dacă faci primul pas cum trebuie, atunci cu siguranță vei ști unde te situezi ca și performanta, care sunt punctele de parcurs pana la creșterea rezultatelor și cât vei cheltui pentru a obține acele rezultate. O agenție de Marketing Digital Inteligent precum BIZ Tonic, iti pune la dispoziție toate uneltele necesare pentru a iti dezvolta afacerea pe Internet, un proces care la final iti va aduce beneficii majore.

Noi te putem ajuta cu servicii optimizare SEO, scrie-ne despre afacerea ta

  Află informații despre importanța procesului de optimizare SEO de pe blogul de marketing digital ​

  Citește despre importanța optimizării SEO și află despre cele mai eficiente acțiuni care conduc la rezultate atunci când discutăm despre servicii optimizare website. Planifică-ți următorul pas pentru optimizare site seo alături de Agenția de Marketing Digital BIZ Tonic!

  Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate