Skip links

SERVICII MARKETING ONLINE DE TOP

Gamă completă de servicii marketing online

Ai nevoie de servicii marketing online? Te putem ajuta cu activitatea de promovare a unui business, produs sau serviciu pe toate canalele de prezență online, la costuri optimizate, către un public definit în funcție de locatie, vârstă, obicieiuri, educație sau venituri.

Servicii marketing online de web design și mentenanță site

Fie că deții deja un site reprezentativ pentru afacerea ta sau ești la început de drum în lumea online si cauti o oferta pentru un website modern si intuitiv, te putem ajuta să îți prezinți detaliat și armonios afacerea în competitivul mediu online cu un site modern. De asemenea îți putem oferi servicii de configurare hosting, actualizare și întreținere periodică a websiteului afacerii tale, conform cu cele mai noi politici și tendințe online, în funcție de necesități.

BIZtonic marketing digital online webdesign si mentenanta siteweb

Extinde-ți prezența pe Internet

Construim siteuri web adaptate în funcție de nevoile afacerii tale. Oferta de bază pentru servicii marketing online și constructie site, BIZ Tonic Web Design Start pornește de la 3 pagini de site, aproximativ 1000 cuvinte de conținut, o imagine per pagina de site, fara revizii de design, design standard, timp livrare de maxim 5 zile. La polul opus, oferta de top, BIZ Tonic Web Design Pro conține un număr de pana la 30 de pagini de site, aproximativ 5000 cuvinte de conținut, peste 50 de imagini, 3 revizii de desing, design customizat și timp de livrare maxim de până în 45 de zile. Ulterior construcției site-ului poți opta pentru unul dintre pachetele de mentenanță lunară. Astfel ai siguranța că site-ul afacerii tale rămâne mereu actualizat cu ultimele politici de siguranță și funcționează în parametrii optimi, atât de necesari pentru a își păstra pozițiile câștigate în motoarele de căutare.

Servicii marketing online prin SEO, On si Off page sau linkbuilding

Cea mai mare plajă de potențiali clienți se află pe motoarele de căutare precum Google, Bing, Brave, DuckDuckGo, etc. Fiecare browser de internet fie că este rulat de pe computer sau telefon mobil, deschide că pagină de start, o pagină a unui motor de căutare, cu precădere Google. Mai nou, telefoanele Android și Apple folosesc Google NOW, respectiv SIRI, împreună cu AI (artificial inteligence), facilitând căutarea vocală pe longtails, expresii complexe, pentru rezultate cât mai exacte.

BIZTonic marketing digital online explicare proces optimizare SEO catre colegii de proiect

Optimizare SEO orientată spre rezultate

SEO - Search Engine Optimization, este termenul folosit pentru optimizarea unui website în fața motoarelor de căutare. Astfel motoarele de căutare precum Google, Bing, Brave, Yahoo, DuckDuckGo verifica registrul pentru fiecare site și primesc informațiile disponibile în baza cărora afișează rezultatele, ulterior în topul căutărilor. Astfel, optimizat SEO, site-ul unei fabrici de profile PVC vă fi afișat printre primele rezultate când vă fi căutat termenul "Fereastră termopan". Aici intervenim noi, cu pachete de servicii marketing online și optimizare SEO, prin pachetul de bază BIZ Tonic SEO Start, în care optimizăm prima pagină a site-ului afacerii tale, pentru cuvintele cheie. Astfel vei obține o vizibilitate mult mai mare în momentul în care utilizatorii de Internet vor caută o afacere precum a ta. Un pachet BIZ Tonic SEO Lunar iți asigură articole scrise periodic pe blog sau in presă cât și optimizare SEO extinsă, pentru o expunere și mai mare.

Servicii marketing online prin campanii PPC Google Ads și Meta

Ai nevoie să crești vânzările per total sau dorești să promovezi anumite produse și servicii? Cel mai simplu mod este publicitatea cu plata per click. Publicitatea PPC este un proces cu configurări complexe, iar pentru a obține un randament financiar crescut, este esențială colaborarea cu o agenție PPC care să gestioneze eficient campaniile publicitare desfășurate online prin Google, Facebook, Instagram, Bing, Tik Tok, LinkedIn sau YouTube, pentru afacerea ta.

BIZtonic marketing digital online tineri fericiti pentru succesul servicii publicitate instant PPC

Obține rezultate din "publicitatea instant"

După cum o spune chiar numele, publicitatea PPC (Plată Pentru Click) este publicitatea instant, care poate fi pornită sau oprită la nevoie sau în funcție de diversele necesitați de marketing, precum nevoia de vânzări accelerate ale unui produs într-o zi sau săptămână anume, nevoia de recrutare urgentă unui nou candidat, nevoia de creștere rapidă a vânzării unui produs sau serviciu. Aceste campanii trebuiesc configurate optim, pentru a ajunge la cei care caută respectivul produs sau serviciu și de aici începe magia. Opțional putem construi anunțuri dinamice, campanii de display, remarketing, prezentare, inclusiv pentru YouTube. Campaniile pot rula pe Google, Facebook, Instagram, Bing, TikTok, LinkedIn, noi având experiență în toate platformele de mai sus. Pachetele BIZ Tonic ADS pornesc cu setarea unei campanii pe oricare dintre platforme, cu 1 obiectiv.

Servicii marketing online prin profile sociale pentru afaceri​

Dorești să atragi noi cienți? Sau cauți să menții actualii clienți informați în permanență de noutățile produselor sau serviciilor afacerii tale? Poți păstra conexiunea cu toate aceste grupuri prin intermediul rețelelor sociale pentru afaceri. Fiind prezent în aceste medii, brandul tău va putea transmite, cu o periodicitate aleasă de ține, noutăți și actualizări de interes. Acestea, dacă sunt "împachetate" într-o postare cu impact, pot atrage cu ușurință cititorul, transformându-l în potențial client.

BIZTonic marketing digital online tineri care te indruma catre atragerea de noi clienti din retele sociale

Atrage noi clienți din rețelele sociale

Astăzi, oricine are un cont de Facebook, Instagram, Google Business, TikTok, YouTube. O afacere cu aspirații de dezvoltare nu trebuie să lipsească din aceste medii. Oferim servicii marketing online precum social media marketing prin crearea de pagini pentru afaceri, profile pentru afaceri și comunități pe principalele platforme sociale cât și optimizarea acestora pentru cel mai bun răspuns din partea utilizatorilor. Alegând un pachet BIZ Tonic Social Start primești profile construite pe principalele platforme de social media, dar și o primă postare. În schimb optând pentru un pachet BIZ Tonic Social Profesional, noi ne ocupăm de câte o postare săptămânală, pe care o putem extinde și cu un articol de blog, care să consolideze și să confirme prezența online a afacerii tale. Internetul este avid după conținut proaspăt și scris natural, iar o afacere care oferă astfel de ingrediente sigur vă fi dusă în topul căutărilor.

Servicii marketing online de construcție și identitate brand​

Procesul de imprimare a memoriei vizuale a celui ce interacționează cu brandul tău se numește identitate de brand. Astfel clienții vor identifica mai ușor elementele grafice și audio cu afacerea ta. Interacțiunile, prezentarea de produse și servicii, cât și remarketingul vor deveni mai facile cu o identitate de brand bine construită. Elementele de bază sunt numele, logoul, sloganul, culorile și fonturile alese. Ulterior acestea vor fi implementate în toate elementele creative ale afacerii tale.

BIZTonic marketing digital online tineri zambitori oameni creativi cu arata fericit ucreaza un proiect nou de identitate vizuala pentru afaceri

O imagine străină nu rămâne pe retină

Afacerile, la fel ca și oamenii au o imagine și un nume, cu care se prezintă la întâlnirea cu alți oameni sau cu alte afaceri. Pasiunea noastră este să creăm prin servicii marketing online și identitate vizuală cele mai solide premise, pentru ca businessul tău să poată ieși în față de fiecare dată când apare o ocazie. Un logo "fancy", un slogan "catchty", sunt uneltele cu care construim identitatea vizuală a afacerii tale. La fel ca și numele pe care l-ai ales pentru brandul tău, identitatea vizuală trebuie să reprezinte liniile fine ale produselor comercializate sau ale serviciilor prestate. Putem merge și mai departe până la printarea logoului afacerii tale pe diferite medii suport, grafice volumetrice, inscripționări, personalizări, cărți de vizită, bannere auto, etc. Considerăm că nu există o limită în expunerea unui brand, de atâtea ori și în atâtea locuri, cât este nevoie pentru a deveni super-cunoscut.

Servicii marketing online de copywriting pentru site, blog sau presă

Motoarele de căutare dar și oamenii sunt "bureți" pentru conținutul siteurilor web, proaspăt, scris în mod natural și mai ales cu o relevanță crescută care respectă subiectul. Astfel în momentul în care ai nevoie de conținut text pentru site, un articol de blog, un articol de media, presă sau TV și urmărești maximizarea rezultatelor este necesar un serviciu de copywriting profesional care să îndeplinească anumite criterii esențiale pentru a fi ușor de asimilat de mediul online.

BIZTonic marketing digital online femeie compune continut fresh pentru afacerea ta

Conținut online fresh pentru afacerea ta

Conținutul este regele Internetului. Internetul iubește tot ceea ce este nou, ceea ce este original, făcut de mâna omului. Motoarele de căutare au creat unelte specifice care să urmărească veridicitatea și originalitatea conținutului. Mai pe scurt ai "marfă proaspătă", "primești tarabă mai în față". Folosind servicii marketing online de copywriting si linkbuilding îi anunți pe cei care sunt interesați de afacerea ta, de toate noutățile, reducerile, oportunitățile sau avantajele oferite de brandul tău. De asemenea conținutul publicat pe diferite platforme de media, presă și TV dar și pe platformele sociale, ajută la creșterea numărului de vizitatori care ajung pe site-ul afacerii tale. Astfel vei observa creșteri ale vânzărilor, clienți noi pe site, oportunități de recrutare, alinierea afacerii tale cu marii competitori din piață. Alege un pachet de marketing digital online BIZ Tonic Copywriting Site și participă la creșterea businessului tău.

Alege servicii marketing online de la BIZ Tonic. Ai 7 motive:
servicii marketing online bărbat care folosește telefon mobil în timp ce lucrează la laptop
  • Executăm proiecte complexe bazate pe solicitările clientului
  • Respectăm termenele de livrare și timpii de execuție
  • Folosim cele mai moderne tehnologii și programe software
  • Adăugăm implicare și seriozitate în fiecare proiect executat
  • Nu facem compromisuri când vine vorba de succes
  • Oferim garanție și mentenanță pentru lucrările efectuate
  • Ne ghidăm activitățile cu seriozitate și implicare

Citește despre importanța utilizarii de servicii marketing online și află despre cele mai importante tendințe din piață, despre povești de succes și despre cum alții au avut curajul de face primul pas spre tonificarea afacerii lor alături de Agenția de Marketing Digital BIZ Tonic!

Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate