Skip links

Soluții Marketing Online BIZ Tonic

Prin marketing online aduci noi clienți

Nu caută strategii de marketing online doar când dai de greu. Construiește din timp un mediu de dezvoltare puternic, stabil și eficient pentru afacerea ta alături de BIZ Tonic - Agenția de Marketing Online.

Strategiile noastre de marketing online

01

Servicii inovative in marketing online

Credem cu putere că inovația în marketing online este cheia către construcția unui business eficient, stabil și puternic

BIZTonic rating 5 stele pe google
Procentele comerțului electronic cresc​
Utilizarea Internetului în lume​

Aproape 40% din toate achizițiile din sezonul de vacanță al anului 2018 au fost făcute de pe telefonul mobil. 80% dintre cumpărători au folosit un telefon mobil în interiorul unui magazin fizic, pentru a căuta recenzii sau pentru a compara prețurile. Căutările mobile pentru "magazin deschis lângă mine" au crescut cu 250% în ultimii 2 ani.

10
Nota de încredere în BIZ Tonic
5/5

Strategia BIZ Tonic in marketing online

Aducem oferta de marketing online mai aproape de client

BIZ Tonic agenție de marketing Bucuresti, folosind soluții de marketing online, îmbunătățește prezența afacerii tale în mediul online dar și offline. Astfel businessul tău ajunge mai ușor către clienții care sunt în căutarea serviciilor sau produselor tale.

În ziua de astăzi, oricare dintre noi poate găși în mai puțin de un minut serviciul sau produsul căutat. Scoți telefonul din buzunar, intri pe Google și scrii BIZ Tonic sau marketing. Astfel ajungi pe pagina firmei de marketing digital online despre care ai auzit de la un angajat din birou. Dar când clienții caută afaceri precum a ta? Găsesc ce au nevoie într-un minut?

Marile motoare de căutare au secțiuni diverse care oferă informații asupra locațiilor, metodelor de contact, a produselor, a serviciilor cât și secțiuni unde clienții își pot lasă opiniile referitoare la felul în care a decurs interacțiunea cu compania ta. Nu ițisa afacerea să zburde în voie pe Internet, controlează și direcționează parcursul ei către succes.

La fel ca și motoarele de căutare, platformele sociale pot oferi clienților care sunt interesați de afacerea ta informații despre locații, program de lucru, număr de telefon, produse, servicii, prețuri, nivel de satisfacție, identitate vizuală, etc. Sunt multe detalii, care, utilizate corect pot face diferența dintre succesul sau eșecul unui business în mediul online.

femeie blonda și bărbat cu ochelari la prezentare plan marketing online planta verde în ghiveci ceramic alb în birou modern
strategie marketing online puncte albastre și roșii unite cu linii simbolizând clintii și afacerile lor marketing

Marketing online pentru afacerea ta

Marketingul online unește afacerile, cu clienții

Cum procedezi când vrei să cumperi un nou laptop? Apelezi la IT-stul firmei? Te urci în mașînă și cauți un magazin? Dar când cauți o sală de conferințe? Pui secretara să sune? Sau pleci la pas prin oraș sperând că iți iese în cale? Aici intervin soluțiile de marketing online, ceea ce noi la BIZ Tonic facem cel mai bine. Clienții sunt peste tot, mai nou, cu precădere pe Internet. Noi te ajutăm să iți construiești o identitate puternică în mediul online astfel încât să fii foarte ușor de găsit pentru cei care caută ceea ce oferă afacerea ta.

Cuvinte cheie în marketing online

Rezultatele de marketing online care trebuiesc urmărite

Când iei decizia de a apela la soluții de marketing online pe Internet, practică atenție sporită la câteva detalii:

 • Vizibilitate în Google
 • Viteză încărcare site
 • Versiune de mobil
 • Recenziile clienților
 • Branding și Awareness
 • Optimizare SEO
 • Pagină business
 • Profil recrutor
 • AdWords și Ads
 • Cuvinte cheie
 • Remarketing
 • Articol de presă
fata bruneta lucrează la marketing online cu tableta în dreptul geamului reflexie lumini oras
clădire firma marketing online moderna bloc înalt sticla transparenta iarba verde la apus de soare

Dezvolta-ți afacerea cu marketing online

Semne ca avem succes în marketing online

Marketingul nu este știință, cât este de fapt creativitate și insistență. Rezultatele a ceea ce îmbunătățești astăzi în online pot apărea peste una sau mai multe luni. Acțiunile cu rezultate de tip "instant" sunt utile, dar costisitoare. Noi îmbinăm cele mai bune și moderne proceduri pentru a optimiza costurile și pentru a evita irosirea bugetului clienților. Creșterile sănătoase sunt lente dar sigure. BIZ Tonic oferă soluții de marketing online pentru București și restul țării, personalizate afacerii tale, care să conducă la rezultate.

Furnizor de Marketing ONLINE

02

ACȚIONEAZĂ ACUM! Începe cu marketing online

Vrei să discutăm mai departe despre succes in online?

Strategia agenției noastre de marketing online aflată București este aceea de a interacționa cu clienții noștri spre dezvoltarea unui parteneriat de durată. Un parteneriat orientat către dezvoltarea de afaceri online dar mai ales către rezultate!

Dezvoltăm afaceri de succes folosind instrumente digitale.

Suntem interesați să lucrăm împreună

Dacă afacerea ta online ar putea vorbi, ce ne-ar spune?

Ai un proiect în minte? Trimite-ne un mesaj

Alege agenția de marketing online

03

BIZTonic manager marketing online imbracat costum priveste orasul din cladire inalta

Să alegi o firmă de marketing online poate fi o alegere complicată mai ales dacă vrei să mergi pe drumul cel bun încă de la început. Managerul agenției de marketing BIZ Tonic din București, însuși, înainte de începerea frumoasei cariere în marketing a colaborat cu numeroase firme care ofereau servicii de marketing online. Agenții de marketing, cu servicii variate, o agenție de performance marketing au fost parteneri în procesul de dezvoltare al unui business care a fost un succes pe piața din România.

Din experiența avută că și antreprenor, sunt câteva puncte care trebuiesc urmărite cu atenție atunci când solicităm servicii de marketing online pentru afacerea noastră de la o firmă de marketing. Eu, Alexandru iți voi prezenta care sunt punctele de avut în vedere și care sunt problemele cu care m-am confruntat in selecția unei agenții cu servicii optime:

La început am considerat că obținând cel mai bun preț din piață voi avea parte de un serviciu pe care mi-l doream la nivelul de calitate pe care mi-l doream pentru businessul meu. Greșit. Ieftin înseamnă servicii marketing online oferite in limita bugetului propus, care din păcate nu a atins targeturile propuse la nivel optim si astfel am ajuns sa plătesc o altă sumă unei alte agenții, pentru refacerea obiectivelor la nivelul pe care mi-l doream.

O firmă markering online are nevoie de cât mai multe detalii despre nevoile și așteptările pe care le are afacerea ta pentru a te putea servi cât mai bine. Chiar dacă apelezi la o mare firmă de marketing online din București sau la o persoană fizică autorizată din Cluj, trebuie să stabilești foarte clar care sunt necesitățile afacerii tale încă din start. Modificările și schimbările de direcție ulterioare sunt costisitoare și câteodată greu sau chiar imposibil de implementat.
Marketingul online nu este un serviciu care îl plăteșți o dată și îl folosești pe toată durata de funcționare a unui business. Marketingul online pentru afaceri este precum o mașină, care are nevoie de întreținere periodică și de îmbunătățiri periodice pentru a putea rămâne în parametrii maximi de funcționare. Privește marketingul digital precum un computer personal, pe care după ce îl cumperi, are nevoie de software și upgrade-uri pentru a funcționa la capacitate maximă. De aceea calculează un buget lunar, pe care ti-l permiți, pentru a putea îmbunătăți în permanentă prezența in online pe termen mediu și lung (6-18 luni).
Dacă ai ales să apelezi la marketing online atunci când nu prea au mai rămas opțiuni și bugetul a ajuns la limita de supraviețuire a businessului, s-ar putea să ai parte de dezamăgiri. Cu cât cauți să obții rezultate rapide pe termen scurt, costurile percepute de marketeri vor fi mai mari. Costul pentru prima poziție în Google ADS, este mult mai mare față de a 3 a sau a 5 a poziție. Astfel nici rezultatele nu sunt cele mai bune, pentru că vei atrage o plajă enormă de oameni, nu toți interesați cu adevărat în efectuarea unei achiziții. Principiul mulți se uită, puțini cumpără este perfect valabil în cazul în care folosești reclamă agresivă. Stabilește din timp o strategie de marketing online cu creștere lină. Astfel obții un preț bun per conversie.
Îmi amintesc că au fost perioade de săptămâni sau luni când totul a mers slow. Atunci am crezut că probabil bugetul meu este prea mic și am apăsat pedala. Rezultatele nu au venit așa cum mă așteptăm, probabil am reușit să irosesc niște resurse financiare pe care le puteam direcționa în alte zone mai benefice pentru businessul meu. Sunt perioade mai bune și perioade mai slabe, piață are niște cicluri care sunt repetitive.
Deși avem impresia că știm tot ce trebuie făcut, de multe ori se poate întâmpla că unele idei să pară complicate sau neconforme cu planul pe care un antreprenor și l-a făcut asupra proiectului de marketing online. Așa putem ajunge să tăiem din plan niște puncte esențiale, care nouă managerilor de companii nu ni se par întotdeuna importante. De aceea este esențial să lăsăm firma de marketing să lucreze liber pentru îndeplinirea obiectivelor noastre. Pe mine personal rigiditatea m-a ținut pe loc, iar după ce am realizat că este mai bine să las profesioniștii să se ocupe de proiectul meu, conceptul de "thinking outside of the box" m-a ajutat să îmi ating targeturile propuse.

Iar în final, după multi ani de marketing online, multe experiențe rele si bune și multe zeci de mii de euro cheltuite pe publicitatea online (aici Google ADS a fost la mare distanta pe primul loc iar Facebook ADS pe al doilea), am descoperit că îmi place atât de mult marketingul încât doresc să duc acest domeniu la un nivel profesional.

logo bt al biz tonic color format patrat pe fundal transparent

Sunt Alexandru, managerul agenției de marketing online BIZ Tonic, din București și îți voi fi alături în parcursul spre succes al afacerii tale, în mediul online, așa cum mi-am dorit să fie alături de mine agențiile cărora le-am călcat pragul. Agenția mea nu se va încarcă cu proiecte doar pentru a tăia o factură mare la sfârșitul lunii, ci va livra rezultate și va susține fiecare client, antreprenor aflat fie la început de drum, fie în plină dezvoltare, așa cum mi-am dorit eu să primesc cu mulți ani în urmă când conduceam o afacere de succes în IT. Această este promisiunea BIZ Tonic față de fiecare client!

Păreri despre Marketing ONLINE

04

Testimonialele clienților noștri, cu afaceri propulsate de marketingul online

Ai ocazia să fii următorul nostru client mulțumit. Cu toții au ajuns aici de la o simpla căutare sau recomandare, atât de simplu. Oferă-i afacerii tale strategii de marketing online optime pentru a crește sănătos. Dă-i marketing digital de la BIZ Tonic!

Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate