Skip links

Surse noi de potențiali clienți

Descoperă social media marketing-ul și conectează-ți afacerea cu clienții​

O rețea socială (Facebook, Instagram, LinkedIn) este o structura socială formată dintr-un set de actori sociali (persoane sau afaceri), seturi de legături diadice și alte legături între utilizatori.

Abordează noi potențiali clienți cu servicii de social media marketing

social media marketing peisaj oraș cu inconite diferite birou creștere vaânzări angajare personal echipa munca

Creăm conturi-uri de afaceri pe platformele de social media adaptate profilului companiei și distribuim informațiile, produsele, serviciile puse la dispoziție de către afacerea ta în aceste platforme al cărui beneficiu îl poți monitoriza ulterior prin integrarea uneltelor de urmărire, cu site-ul afacerii tale. Astfel unim punctele pentru a prezenta afacere ta către noi potențiali clienți.

Construim, prin servicii social media marketing, pagini de afaceri pe fiecare rețea socială cu potențial adecvat profilului companiei, integram în site-ul tău modulele de urmărire a comportamentului vizitatorilor care sunt interesați de afacerea ta iar ulterior le livram acestora prin ADS sau postări specifice exact ceea ce prezintă interes conform acțiunilor și intereselor acestora. Printre rețelele cu potențial mare în atragerea de noi clienți și creșterea vânzărilor se numără Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, TikTok, Google și Twitter.

Astfel iti poți tine publicul urmăritor mereu informat cu cele mai noi servicii și produse oferite de către afacerea ta. Conform statisticilor DataReportal, in România existau la sfârșitul anului 2022, atenție, 13,3 milioane de utilizatori pe principalele rețele sociale, un număr care, dacă am calcula un cont per utilizator am ajunge la echivalentul a 69,7% din populația României. Este important de reținut faptul ca, un utilizator poate avea mai multe conturi pe platforme sociale diferite iar numărul avansat sa nu reprezinte integral utilizatori unici.

Ajută-ți afacerea să crească mare și impunătoare în lumea digitală și în platformele social media online.cu social media marketing

Contactează-ne și stabilește o întâlnire cu echipa BIZ Tonic, agenție de social media marketing. Ne tratăm clienții cu deosebit interes deoarece clienții reprezintă cartea noastră de vizită.

La începutul anului 2022, Meta raportează 9,9 milioane utilizatori de Facebook, cu vârsta peste 13 ani, în România.

Ce este un profil Facebook pentru afaceri?

O pagina de Facebook Business diferă mult față de o pagină personală. Pagina afacerii tale pe Facebook iți aduce mai multe opțiuni și posibilități pentru dezvoltarea afacerii decât profilul personal. Spre deosebire de pagina personală, cu o pagină de Facebook pentru afaceri ai acces la un panou plin de utilități pentru afaceri, statistici, instrumente de marketing, vânzări, setări avansate și altele.

Aceste unelte sune esențiale pentru a putea beneficia de reclamele rulate de către o agenție certificată Facebook ADS. Poți organiza concursuri și evenimente. Poți face publicitate plătită către public ținta (în funcție de locație, sex, vârsta, stare civilă, interese). Poți crea un magazin virtual gratuit în care iți poți expune produsele sau serviciile. De asemenea poți obține sprijin pentru o mai bună indexare in Google. Practic posibilitățile sunt nelimitate si extrem de benefice pentru afacerea ta in mediul online.

Cifrele Meta indică 5,4 milioane utilizatori de Instagram, în Romania cu un reach publicitar de 28,3% din populație.

Ce este un profil Instagram business?

Pentru companiile și afacerile mici, cu branduri vizuale puternice Instagram este o platformă de marketing și partajare socială. Specialiștii BIZ Tonic au experiență in utilizarea platformei, folosind servicii Facebook ADS pentru a dezvolta și idenfitica noi potențiali clienți, în interesul celor care urmăresc să dezvolte alături de noi potențialul afacerii. Cu un profil de afaceri vei putea sa simplifici modul în care clienții pot lua legătura cu compania ta.

Una dintre cele mai puternice caracteristici este butonul de contact, pe care vizitatorii îl pot apasă pentru a obține un număr de telefon, o adresa de email sau indicații de orientare către sediul afacerii. Ulterior interacțiunii cu profilul de companie utilizatorilor le pot fi servite diverse reclame care se concretizează în creșterea vânzărilor de produse și servicii.

Statistica publicată în resursele LinkedIn indica faptul că rețeaua are 3,8 milioane de utilizatori în România.

Ce este o pagina LinkedIn pentru afaceri?

LinkedIn, a treia cea mai populara rețea de socializare din lume, a devenit o unealtă puternica în mediul de afaceri din România. Profilul companiei fiind unul business este necesar ca postările sa fie serioase dar mai ales cu un aspect profesional. Scopul unei pagini de LinkedIn este de a câștigă credibilitate în rândul clienților și al partenerilor de afaceri prin postări relevante și interesante despre evenimente organizate de către compania ta, evenimentele la care participa compania ta cât și despre joburile disponibile.

Față de Facebook sau Twitter, numărul conexiunilor (contacte) LinkedIn nu este atât de important, esențial aici fiind domeniul din care fac parte acele persoane, ce funcții au și mai ales cu cine sunt conectați respectivii la rândul lor.

BIZTonic asistent social media marketing femeie folosind laptop tableta acelasi timp de lucru rapoarte financiare

Mai mult decât social media marketing

Astăzi, peste 70% dintre adulți alocă timp considerabil rețelelor sociale, iar 62% dintre aceștia isi fac cumpărăturile fiind influențați de informațiile prezentate. Buna gestionare a mediul social aduce utilizatorii în jurul unui subiect comun, iar gestionarea eficientă a conținutului și interacțiunea dintre afacere și publicul interesat poate duce la creșterea vânzărilor, consolidarea brandului și a îmbunătățirii serviciilor oferite.

Google nu are nevoie de nici o prezentare fiind pe departe cel mai apreciat furnizor de expunere, în Romania.

Ce înseamnă un profil Google Business pentru afaceri?

Google are printre multele sale unelte destinate companiilor, platforma Google Business în care afacerile își pot expune date importante precum profilul companiei, adresa, programul de funcționare dar și serviciile furnizate. Utilizatorii Google, care sunt extrem de mulți, pot eticheta compania ta, pot lasă un comentariu legat de experiența avută cu produsele sau serviciile tale, care ulterior pot reprezenta un reper pentru alți clienți interesați.

Având un profil Google Business cu conținut corespunzător, locația și serviciile companiei tale vor fi afișate către utilizatorii Google în momentul unor căutări specifice, pe profilul de business al companiei pe care o reprezinți, acesta fiind un mare avantaj în generarea de vânzări pentru produsele sau serviciile afacerii tale. Pentru expunere suplimentara poți folosi serviciile oferite de către o agenție certificată Google ADS, prin care vei rula anunțuri PPC plătite.

Datele publicate de ByteDance pentru TikTok indică peste 6,37 milioane de utilizatori majori în România.

Ce înseamnă un profil TikTok pentru afaceri?

Plasarea brandului pe această platformă nu înseamnă ca poți utiliza aceeași abordare precum în cazul altor platforme de social media precum Instagram sau LinkedIn. TikTok este foarte diferit, acesta necesitând conținut distractiv care urmărește cele mai recente tendințe. Interacțiunea pe TikTok înseamnă sa profiți de hashtag-uri și sa etichetezi conturi similare din industria ta în conținutul tău.

Comunicarea este esențială iar abilitatea de a face conversație ii va apropia pe interlocutori și ii va face să se simtă mai apreciați de către brandul tău. Oamenii folosesc TikTok pentru divertisment, multi sunt detașați de grijile cotidiene, așadar aducându-ți afacerea pe această platformă ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a crește și a prospera. Folosind serviciile tik tok advertising poți scala cu ușurință această creștere.

BIZ Tonic Social Media Marketing Start

Pachet de marketing social media care include construcția unei Pagini Facebook pentru afaceri si a unui Profil Google Business cu locație în Google Maps. Integrarea celor mai noi unelte pentru fi in contact cu clienții tai.

BIZ Tonic Social Media Marketing Smart

Pachet de marketing social media care include construcția paginilor de afaceri pe Facebook Business, LinkedIn Business, Instagram Business și Google Business cu prezentare servicii și integrare date contact.

BIZ Tonic Social Media Marketing Proiect

Construcția unui profil pe o singura rețea socială la cerere, integrare logo și header, prezentare servicii și integrare date contact. Bonus o prima postare însoțită de o fotografie specifică cu businessul tău.

BIZ Tonic Social Media Marketing Lunar

Pachet de marketing digital lunar care include managementul paginilor și profilelor de afaceri enunțate mai sus, planificarea postărilor și managementul resurselor de contact pentru clienții afacerii tale.

BIZ Tonic, agenție social media din București iți oferă, ulterior achiziției oricărui pachet de servicii social media, consultanța necesară în alegerea serviciilor potrivite cu necesitățile afacerii pe care o reprezinți.

Integrare și măsurare statistici social media marketing

Angajat social media marketing lucrează la statisticile google analytics. Face un raport lunar. Locul de muncă la birou cu documente. Un laptop deschis cu grafice și tabele online.

Platformele sociale au dezvoltat numeroase unelte pentru a putea măsura impactul interacțiunilor din content-ul publicat, cu utilizatorul final. Astfel, integrand în funcție de necesități Google Analytics 4, Facebook Pixel, LinkedIn Pixel, TikTok Pixel, Twitter Pixel sau Ecommerce tracking cu site-ul afacerii tale poți afla exact care sunt platformele care aduc cele mai bune rezultate, ce postări funcționează și care este comportamentul utilizatorilor în interacțiunea cu profilul social al afacerii tale. Aceste obiective pot fi vizualizate și folosite doar după ce în site-ul afacerii tale au fost implementate și raportate corect toate conversiile realizate de afacerea ta, în toate platformele sociale folosite.

Ținând cont de faptul că rețelele sociale au nevoie de timp pentru a fi extinse, recomandăm oricărei afaceri sa înceapă procesul de integrare din timp pentru a se putea bucura de rezultate. Ca și în cazul marketingului pe bază de recomandare, este un proces de durată, iar singura soluție de dezvoltare optimă, în afara investițiilor agresive în platformele sociale, este parcurgerea tuturor pașilor necesari unei creșteri sănătoase.

Noi te ajutăm cu platforme social media, scrie-ne despre afacerea ta

    Află informații despre importanța utilizarii serviciilor de social media marketing de pe blogul de marketing digital ​

    Citește despre importanța social media marketing și află despre cele mai importante tendințe din piață, despre povești de succes și despre cum alții au avut curajul de face primul pas spre construcția de pagini sociale alături de Agenția de Marketing Digital BIZ Tonic!

    Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate