Skip links

5 motive pentru a alege WordPress pentru afacerea ta online

BIZ Tonic 5 motive pentru a alege WordPress pentru afacerea ta online text

Dată fiind varietatea generoasă de platforme ce pot fi folosite pentru a construi un site Web, dilemele care apar atunci când îți propui realizarea unui astfel de site pot fi la fel de multe. Ne dorim să te scoatem din impas și să îți oferim o recomandare care să te scoată din impas: platforma WordPress.
Cu siguranță ai auzit de WordPress până acum, fiind una dintre cele mai populare platforme web la ora actuală. Cu toate acestea, este foarte probabil să nu fii convins că merită să folosești WordPress pentru site-ul afacerii tale online, așa că îți vom oferi mai multe motive care te vor face să te răzgândești.
Iată care sunt motivele pentru care ar trebui să alegi WordPress pentru site-ul tău web:

Este o platformă gratuită

Mereu este vorba despre bani și costuri, iar dată fiind situația financiară nu foarte roz pe care o parcurgem, prețul reprezintă un prim criteriu pe care îl folosim ori de câte ori cumpărăm produse sau servicii.
Un prim motiv pentru a alege WordPress în detrimentul altor opțiuni de pe piață este gratuitatea! Da, ai înțeles bine: WordPress este o platformă gratuită.
Acesta este unul dintre motivele pentru care această platformă beneficiază de atât de multă popularitate.
Dacă nu ai un buget foarte generos pentru site-ul web pe care vrei să îl creezi, WordPress reprezintă o opțiune de luat în calcul.

BIZ Tonic 5 motive pentru a alege WordPress pentru afacerea ta online text

Este actualizată mereu

Chiar dacă nu mereu ne bucură actualizările, deoarece necesită un timp de așteptare mai scurt sau mai lung, acestea sunt mereu benefice. Nu numai că ne oferă funcții și facilități noi, dar totodată acestea remediază vulnerabilitățile de securitate.
Un alt motiv pentru a folosi WordPress este faptul că actualizările sunt oferite în mod constant, iar asta înseamnă că site-ul tău va fi mereu în siguranță, ceea ce este visul oricărui antreprenor, suntem siguri.

Există o mulțime de resurse

Un avantaj grozav al platformei WordPress este reprezentat de posibilitățile nenumărate de personalizare. Există o mulțime de resurse pe care le poți folosi pentru a obține un site web așa cum îți dorești, atât din punct de vedere al designului cât mai ales al funcționalităților.
Alegând să folosești WordPress pentru site-ul tău web, ai la dispoziție o mulțime de resurse care te vor ajuta să obții un site web perfect pe gustul tău.
Există o mulțime de resurse, precum module sau teme WordPress, atât gratuite cât și contra cost. Prin urmare, orice modificare vei dori să faci, sigur vei găsi o mulțime de soluții pentru a o realiza.

BIZ Tonic 5 motive pentru a alege WordPress pentru afacerea ta online text

Este rapidă, sigură și ușor de optimizat

Trebuie să subliniem rapiditatea de încărcare a site-urilor create cu WordPress. Și tu îți dorești un site web rapid, iar dacă nu știi cum să îl construiești, ne poți scrie. Îți putem face noi un site web așa cum ai visat să ai.
Mai apoi, WordPress este o platformă sigură iar dacă nu îți dorești breșe de securitate, atunci trebuie să o folosești și tu. Cu siguranță nu vei avea neplăceri din acest punct de vedere.
">Site-urile create cu WordPress pot fi optimizate cu ușurință, pentru a obține rezultate cât mai satisfăcătoare din punct de vedere SEO. Să nu uităm că motoarele de căutare preferă site-urile rapide, sigure și optimizate eficient. Este ușor de obținut un astfel de site web atât timp cât alegi să folosești WordPress.

Este ușor de folosit

Ne este greu să găsim o platformă mai ușor de folosit decât WordPress. Panoul de administrare a site-urilor create cu WordPress este foarte intuitivă, așa că poate fi utilizată chiar și de către începători. Personalizarea site-urilor este simplu de realizat și, indiferent de modificările pe care plănuiești să le faci, vei găsi cu ușurință o mulțime de ghiduri care îți vor prezenta pașii pe care trebuie să îi urmezi. Există o mulțime de comunități ale utilizatorilor acestei platforme, forumuri și site-uri cu tutoriale, așa că tot ce îți rămâne de făcut este să respecți recomandările acestora.

Agenția de Marketing Digital BIZ Tonic iți oferă, servicii complete de marketing digital, care folosesc teme si module WordPress plătite, pentru afacerea ta online

Dacă vrei un site asupra căruia să intervii cu modificări ori de câte ori dorești asta, fără a deține experiență sau cunoștințe speciale, atunci WordPress este alegerea pe care trebuie să o faci. Cu toate acestea, dacă mentenanța site-ului te depășește, trebuie să ne contactezi. Ne vom asuma noi această responsabilitate. Acestea sunt, așadar, cele mai importante motive care ar trebui să te convingă și pe tine să folosești WordPress. Nu sunt singurele avantaje pe care această platformă le oferă, iar atât timp cât vei alege să construiești site-ul web al afacerii tale folosind WordPress, vei descoperi nenumărate alte beneficii care te vor convinge că ai făcut cea mai bună alegere.

BIZ Tonic 5 motive pentru a alege WordPress pentru afacerea ta online text

Alege WordPress alaturi de BIZ Tonic

În final, nu ne mai rămâne decât să îți amintim că poți conta pe noi în ceea ce privește serviciile de creare site-uri sau mentenanța site-urilor WordPress.

Lasă un comentariu

Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate